Come on a my house!

Imorgon bär det iväg på Volley 2000 SM. Jag är nästan lika spänd och nervös som tjejerna som ska spela. Själv ska jag vara coach. Det kommer nog säkert gå bra. :)

Come on-a my house, my house come on.
Come on-a my house, my house come on.
Come on-a my house, my house I'm-a gonna give a you
peach and a pear and I love your hair, ah!


Jag har resbortn! :|

Come on-a my house! ;)

"En superfrasse med extra allt, tack."

Somnade kring tretiden inatt. Låg uppe och tittade på diverse program och filmer på TV. Sen läste jag lite ur naturkunskapsboken.

Imorse (kring 12-13 nån gång) när jag vaknade var jag riktigt peppad på att gå på gymmet. Gick in på deras hemsida och kollade öppettiderna. 09-12. FUCK! Så istället för att dra iväg och träna har jag legat i soffan, tittat på Så Ska Det Låta och ätit påskgodis. Blä.

Take out the papers and the trash, or you don't get no spending cash.
If you don't scrub that kitchen floor, you ain't gonna rock n roll no more!


Hoppas Cark och Elin hade jävligt roligt igår. :)

Början på liv.

Var hos min syster igår när telefonen ringde och hennes svärföräldrars hund Storma hade börjat få värkar. Vi åkte iväg för att bevittna denna start för små liv.

Tror Storma hade värkar och krystade i en timme sedan vi kommit dit innan den första valpen började synas. Två tassar och en svans. Fel väg.
När den äntligen kom ut var vi nästan säkra på att den var död. Ack så fel vi hade. Efter lite gnuggning och rensning av dess luftvägar började den kravla omkring, och till slut började den även pipa.

En timme senare var det dags igen. Denna valp kom rätt väg. Dock kom den helt utan sin säck. Den var det dock betydligt mer liv i, och den började krypa och pipa rätt fort.

Storma fortsatte med värkarna, men det verkade inte bli någonting. Så kring tretiden på morgonen begav vi oss hemåt. Fick veta idag att de varit till veterinären i Skeå och en till valp (en tik) kommit ut. Tyvärr var den utom räddning.

Det slog mig när vi satt där, fyra vuxna människor, och bevittnade dessa små varelsers födelse, att naturen är allt bra finurlig. Det kanske inte kan tyckas som en stor händelse för vissa med tanke på allt blod och annat gisch, men för mig var det faktiskt det. Naturen är så smart! Att dessa små perfekta valpar kan komma fram, börja pipa och kravla sig rakt i riktning mot spenarna för att få mat. Som om de aldrig gjort annat! Kan helt enkelt inte låta bli att vara fascinerad över livets små under.

Två små valpar av det manliga könet. Perfekt skapta. Otroligt.

Breakfast In America.

Lördagmorgon. När jag slog upp ögonen insåg jag till min förfäran att klockan hunnit bli tjugo i åtta. Paniken slog till. En halvtimme kvar till högskoleprovet. Som tur var hann jag dit. Det var nog den längsta dagen i mitt liv.

Valde att köra till Lse på kvällen. Blev otroligt full på en halv kvarting Jägermeister, tre lakritsshots och två drinkar varav en jag fått av en sliskig stockholmare som såg allmänt gay ut och som tog på oskyldiga tjejers bakdelar. Drinken var ett försök till upprättelse efter att jag gått fram till honom och sagt: "Ursäkta! Stureplan ringde. Han vill ha sin skjorta tillbaka!" Han insåg dock inte att han bara blev ännu mer förnedrad. Så lätt att äga dessa stackars stockholmare.

Vaknade hos Nicke på söndagmorgon, inte alls lagomt bakis, utan rätt illamående. Stannade där tills jag kände mig nog stabil för att våga sätta mig i bilen och köra till Lisa. Köpte en kebabpizza med en söt sås på. Den hamnade inte ens i närheten av tio-i-toplistan, men jag åt den ändå.

Hälsade på hos mitt ex och hans föräldrar. Kände en liten släng av "tänk-om-det-fortfarande-varit-vi", och mindes hur han kysser. Förträngde det dock med tankar på bakfylleångest och de gånger jag gråtit när han sov. Hans föräldrar var då glada att se mig iaf. Fick det där receptet på guacamole också, som jag faktiskt använde mig av idag. Gott.

Körde till Umeå och hem till Elin. Väldigt trevligt att hälsa på henne, som alltid.

Måndag. Hade tid hos ortopeden klockan 13:00. När jag fick komma in på rummet upptäckte jag att läkarstudenten var otroligt vacker. När den riktiga läkaren gick ut för att leta reda på någon fotspecialist fick vi nästan 20 minuter för oss själva. Vi pratade om utbildningar, sporter, staden Umeå, varför han flyttat dit, osv. Synd att jag inte träffat honom utanför sjukhuset. Letade åt hans telefonnummer på hitta.se. Lite för lätt att hitta åt människor nuförtiden. Skulle gärna skicka ett sms och fråga om han vill gå på bio. Dock finns det stor risk för att han tror att jag är ett psycho av diverse slag. Oh, the irony.

Ska hämta min bror på flygplatsen ikväll. Hoppas det inte är så mycket snörök.