Måndag morgon...

För att komma igång ordentligt och få en bra start på veckan är det viktigt att vara kreativ om morgonen. Därför knåpade jag ihop följande historia. Är faktiskt rätt nöjd!

Nu: dags att ta itu med de 17 mail jag fått under helgen...


Tant, tönt, höst.

På allvar har jag blivit riktigt disträ, och kryper sakta men säkert längre in i min tantighet. I förrgår (tisdag) somnade jag klockan 20:00 och sussade sött fram till klockan 00:50 när jag vaknade av att Mia stängde TV:n och gick isäng.

En sån gång vill man gärna tro att man kommer vakna klockan 04:00 och spritta av energi, ta en joggingrunda på morgonkvisten och ha oceaner av tid till att äta frukost och promenera till bussen. Denna gång vaknade jag strax efter 07:00 och var framme på jobbet strax innan nio.

Igårkväll var det fotboll, och eftersom jag hade en natt med nästan 12 timmars sömn i ryggen trodde jag naivt att jag utan problem skulle hålla mig vaken. Klockan 22:00 låg jag ihopkrupen under en filt i soffan och sussade sött.

Denna gång vaknade jag 02:20 och steg upp för att gå isäng.

Kan berätta att det inte alls var sprittande enkelt att kliva upp ur sängen imorse heller.

Ikväll blir det seriespel gånger två i beachvolleyhallen i Södertälje. Magiskt kul, och jag ser fram emot det även om jag kommer landa på Ulvsäters tidigast 23:45. Men imorgon är det fredag, och det betyder att jag har en hel helg till att vara tant! Gå isäng tidigt, kliva upp vid 7, promenera, mysa, dricka kaffe och lyssna på melodikrysset.

Idag är det för övrigt magiskt fint väder här i Stockholm. Soligt, fint och kyligt. Personligen kallar jag det höst, men här heter det tydligen vinter. Skumt.

Rånet i Stockholm...

Det är så häftigt, rånet som var i Stockholm häromveckan. Aldrig förr har man sett ett rån av dess like i Sverige, och av någon märklig anledning blir jag fascinerad av att det faktiskt hänt!

Imorse såg jag dessutom en bild på det. Helt fantastiskt! Var tvungen att lägga upp den här, bara för att det är så häftigt!






Nyp-on?

Hela veckan har min kollega Rickard gått omkring och nypt mig i armen ett par gånger om dagen. Även om detta kanske inte låter speciellt trevligt så tycker jag personligen att det är trevligt att få mig ett nyp!

Och appropå nyp hittade jag ett nyponte här på jobbet idag. Vilken magi, tänkte jag och gjorde mig en stor härlig kopp av vad jag tänkte skulle smaka som varm nyponsoppa. Efter ett litet tag spred sig sakteliga en märklig doft, och efter att ha smakat på drycken stod nederlaget klart. Istället för barndomsminnen av nyponsoppa blev det en annan form av barndomsminnen... tror jag... Teet smakade nämligen väldigt lite som nypon, och desto mer som jag tänker att bröstmjölk smakar.

Vilken besvikelse.