Livet i en ask.

Fredag: Var på MUF Skellefteås årsmöte och blev invald i styrelsen. Ska bli intressant att se vad som händer härnäst. Känns lite som jag tagit mig vatten över huvudet faktiskt. Nåväl, vad är en bal på slottet.

Lördag: Match mot Veddige. Stabil seger med 3-1 i set.
Efter matchen var det att skynda sig hem, duscha och äta för att sen åka till Risliden och jobba på revyn. Våra tränare/coacher bytte av oss kring 21-tiden så vi fick åka hem och sova. Skönt!

Söndag: Match mot Svedala. Stabil seger även här, med 3-0 i set.
Körde hem, duschade och käkade ett skrovmål från Frasses, sen åkte jag tillbaka till sporthallen och hjälpte till när Norsjös utvecklingslag mötte Vännäs. Tyvärr förlorade vårat utvecklingslag.


Har inte haft igång min egen dator sen i fredags. Rätt skönt ändå.

Gick litegrann igår. Helt otroligt skönt väder! Tror jag ska gå idag också. Vädret är fint och fåglarna sjunger. :)

Nästa helg åker vi ner till Sthlm för att möta Uppsala och Rissne. Ska kämpa för att få mig en plats på det där tåget. Har ännu inte kunnat vara ner på någon bortamatch. Koncentrationen kommer ligga på servmottagning och försvar. Nu börjar det närma sig.

Undra när snubben från Kilroy kommer ringa nästa gång. Soon, I hope! Drömde inatt att han hittat nåt ställe åt mig vid New York nånstans. Var lite besviken, men ändå peppad. Vill verkligen iväg till USA!

Eskobar FTW!

/Elisabeth

I fool you!

Jag har konstaterat att jag är lurad. Mycket lurad.

Igår när jag kom hem från jobbet (efter att ha skyndat mig förbi cafét för att köpa en sån där olidligt mumsig räkmacka) la jag mig i soffan och väntade på Anja Pärssons entré. När det väl var Anjas tur (och vid det här laget var mackan spårlöst försvunnen) skakade hela jag. Ett sammanbitet "Kom igeeeen Anjaaaaaa!" "KÖR KÖR KÖR!", kom ut ur min mun.

Som vi alla vet blev hon trea. Well done! Men någonstans förväntar man sig att hon ska knipa förstaplatsen utan att ens behöva break a sweat. Så lite besviken är man ändå när man hållt tummarna så hårt att man nästan brutit av dem, och skyndat sig hem från jobbet lite tidigare för att hinna se när hon åker.

Vidare till min naivitet. Flippade lite mellan diverse kanaler med värdelösa eftermiddagsprogram, och hamnade på ZTVs ordjakten (eller vad det nu heter). Normalt brukar jag sucka och flippa vidare eftersom svaren oftast går räkna ut på 0,63 sekunder, men igår var det klurigare än så!

De sökte ett språk. (Gasp) Jag letade febrilt, och var lite arg över att jag inte hittade vad det var för språk de sökte! Till slut gav programledaren en ledtråd, och jag (liksom x antal andra människor) kom på svaret! Tjoho! \o/ Så jag ringde in, och hör och häpna: Efter andra samtalet fick jag registrera mitt telefonnummer! LYCKANS DAG! Tyvärr ringde de upp en värdelös tjej istället för mig. Hon svarade fel (på en bokstav (!) bör tilläggas). Så mina förhoppningar började växa igen, och jag ringde febrilt för att få in mitt telefonnummer en gång till (vilket jag naturligtvis inte lyckades med.

Sen ringde de upp nån snubbe som gissade rätt. Damned! Hursomhelst gick de vidare till nästa omgång (vilket var en jävligt snabb sådan). Snabbt såg jag att svaret var "NUMMERUPPLYSNING" - och ringde in. Hör och häpna: TVÅ gånger fick jag knappa in mitt telefonnummer. CHans på 300 000! Wehey! Ringde de mig? - NEJ.

Så nu är jag lurad, utan pengar, och kan förvänta mig en hel massa gnäll från mammas sida när telefonräkningen visar sig i brevlådan. Vad är mitt försvar? - "Men, jag fick ju lämna mitt telefonnummer TRE gånger!!!"

/Bettan

Vattenlunga.

Såg CSI ikväll. Fick lite musiktips därifrån. Ny artist: Aqualung.

Var ute och gick med Cark idag. Det var skönt. Tror jag ska kämpa för att gå en timme om dagen hädanefter. Det är inte som att jag inte har tid! Hah.

Hade inte så mycket att berätta om dagen, egentligen.

Kan skicka med er som läser ett visdomsord från min mormorsfar:

Pröven allt och behållen det goda.

- That's what I intend to do. Starting now.

NVK - Vännäs VK

NVK - Vännäs VK 3-0

For what it's worth.

Myskväll med The Cuddlers & co.

It was a spontanious thing! Jag kom på att vi har en sommarstuga inte långt utanför Norsjö som står till förfogande. Vi samlade ihop ett gäng och drog iväg.

Gänget.



Vi gjorde varma mackor med ost, skinka och tomat eller ananas. Det var riktigt gott måste jag säga! Sen följde lite Pictionary och annat.

Olov var glad:
Oluf.



... även Emma och Carkan:
Emma & Cark



... och Anna och Sandra:
Anna & Sandra.



... Marre var extra glad:
Marre.



... och jag likaså:
Jigen.



... plötsligt blev Annas armar jättelånga:
Annas armar.



... och Emma såg ut att behöva lite koffein:
Emmablemma




Under detta extremt roliga parti Pictionary var det Carkans tur att rita. Anna skulle gissa. Hon gissade bland annat på "snigelmördare" och "Björne". Men den absolut roligaste kommentaren var:
"Jaha... snigel... men... vad GÖR snigel?"

Såhär såg det ut...:

Snigel



Svaret? - Mördarsnigel.

Andra roliga saker var:

1) Sandra kunde inte lista ut att jag ritade ett skrovmål.

2) Cark ville bli skrämd.

3) Marres bil dog.

4) Emma måste blunda när hon ritar, ritar en hand, och prickar av exakt rätt finger med en pil.

5) Cark ska rita "schimpans", och bestämmer sig till slut för att rita "champagne" istället.

6) Sandra läser fel när alla ska rita. Så medans de andra två lagen ritar "SKALLRA", ritar Sandra "SKVALLRA".


Tack mina vänner för en underbar kväll.

/En glad betta.

Frågeformulär.

Jag är inte så bra på att fylla i frågeformulär... tydligen. Hade fyllt i det och tyckte att det såg helt okej ut. Sen frågade jag Johan. Han hade några schyssta synpunkter. Så jag ändrade och fixade och donade.

Idag skickade jag det till min bror. Han hade några synpunkter. Tyckte att jag skulle ta med lite mer om min volleybollkarriär. Saker jag vunnit och sånt.

Så lite kärleksfullt skrev jag att jag vunnit Paltcupen i Vännäs...

bettan | säger:
"Spelar i Norsjö Volleybollklubbs representationslag vilket ligger i division ett. Vi spelar nu fortsättningsserien (kallad allsvenskan) med möjlighet att avancera till elitserien. Har vunnit paltcupen i Vännäs, och blivit fyra i Ungdoms-SM år 2004."

bettan | säger:
?

Rickard Karlsson säger:
Haha! Paltcupen i Vännäs! Det kommer att smälla högt hos handläggaren i USA! *ROTFL*

bettan | säger:
MEN!

bettan | säger:
Haha. Du frågade ju om jag vunnit nåt. ;/

bettan | säger:
Han ba: "Paeltcuupen?! Wtf is that?!"

Rickard Karlsson säger:
"Yeah, you know - it's The Swedish Dumpling Cup in Vannas. You never heard of it? But it's real famous, I promise. Everyone is there. And like... stuff."


Det gick inte riktigt hem. Tydligen. :|

Nu har jag även pratat med Nicklas. Han hade också några synpunkter. Ska bli intressant att höra vad det kan vara.


Roliga saker:
1) Att be någon på en byggarbetsplats hämta en synvinkel.

2) Att be någon på en byggarbetsplats hämta ett ögonmått.

/BK

Changes.

I just know your life's gonna change.
Gonna get a little better
Even on the darkest day
I just know your life's gonna change
Gonna get a little further
Right until the feelings change


Och det är dagens låt. Simon Webbe - No Worries.

Hittade det jag vill göra igår.
http://www.kilroyeducation.se/010_aktuellt/index_aktuellt.htm

Åka till USA. Spela volleyboll. Gå på college. Är det inte perfekt? Nu hoppas jag bara på att jag får stipendiet. Åh. Tänk ett fullt stipendie. Mat och allt betalt. Kan det bli bättre?

I just know your life's gonna change...

Jag är grå idag.

Imorse vägrade jag vakna. Hade visserligen bestämt mig för det redan igårkväll. Ställde inte ens väckaren. Jag tyckte att jag var värd en sovmorgon för en gångs skull. Vaknade kring halv tolv och kände mig som en ny människa.

Jag måste sluta diskutera saker. Speciellt saker som ligger mig nära hjärtat. Oftast slutar med det att jag känner en instängd vrede och vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Vissa människor är så trångsynta. Deras trångsynthet, ignorans och faktarapande gör att det känns som jag får hjärnblödning och hjärtattack på samma gång. Det gör ont i huvudet och bröstet på mig. Ilskan slutar oftast med att jag gråter. Vet inte vad jag ska göra med den annars.

Jag är grå idag. Gråa mjukisbyxor, gråa långkalsonger, gråa trosor och gråa sockar. Det slog mig nyss. Kanske betyder något.

Jag drömde om stockholmaren inatt. Han såg inte ut som han gör på korten, men det spelade ingen roll. Minns att vi var någonstans, och han höll mig i handen. Mysig känsla...

Längtan efter att flytta blir mer och mer påtaglig. Vill inte vara kvar här längre. Känner mig fast, instängd, oföränderlig. De säger att man förändras varje dag - det tror jag är skitsnack.

"Gonna jump in a car, step on the gas, and go far away - away from here."
Det känns minst sagt lockande just nu, förutom att jag inte vet vart jag skulle ta vägen. Har inga pengar att ta mig nånstans. Tror inte bensinen räcker heller.

Oftast börjar min blogg med en tanke - en idé. Sen tappar jag spåret, och allt blir bara ett ändlöst rabblande som ingen orkar läsa ändå. Det är inte som att någon bryr sig. Jag vill inte att de ska bry sig heller. Vill sitta på en strand/i en lägenhet någonstans där ingen når mig. Ingen vet var jag är, och ingen behöver bry sig. Vad jag önskar att jag hade nog med pengar att ta mig iväg.

Önskar att jag hade en mening. Ett mål. Någonting att se fram emot.

Jag gråter för andra saker nu. När jag var yngre saknade jag någon som älskade mig. Inte som ens kompisar eller familj, utan någon som verkligen älskade mig för den jag var. Den jag är. Men inte nu. Jag gråter för andra saker nu.

Jag är grå idag...

Jag bryr mig inte längre.

Från och med ska jag utöva avhållsamhet fram tills dagen jag gifter mig och kan ta ansvar för ett barn. För abort är FEL. Hör ni? FEL!

Kvinnan ska inte ha rätt att bestämma över sin egen kropp. Blir hon med barn är det hennes fel, och hon måste ta hand om barnet. Kan hon inte det så finns det ju en lätt lösning: adoptera bort det! Det är ju hur enkelt som helst. Man bär bara barnet i nio månader, går genom en förlossning och sen ger man bort det till some random.

Väljer man sen att ha kvar det så kan mannen hur lätt som helst slippa undan det mot en mindre betalning varje månad. Great! Köp ut dig från ansvaret över ditt eget barn. Det är perfekt!

Hur kan någon tycka så? Överhuvudtaget?

Idioter. Jag bryr mig inte längre. Nu ska jag lägga mig i min säng, gråta bort min huvudvärk och inte bry mig om någonting mer.

Hufvudsaken och Attityd.

Jag drog iväg och klippte mig kring halv två. Då hade tydligen Kim promenerat förbi Hufvudsakens Drop-In och fått klippa sig direkt. Vilken jävla tur. ;) Hon hade dock tid på vanliga Hufvudsaken klockan kvart över två, men den hade de ringt och avbokat.

Vi blev rätt snygga. Fast jag tycker Kim blev snyggare. ;/ Hon är alltid snyggare än mig. ;/

Shoppat blev: en rosa tröja/kofta, ett linne, ett halsband, ögonskugga (29:-), ett par skor (100:-). Riktigt värt! Förutom att jag nu har 400 kronor kvar att leva på tills nästa lön. Heja mig!

Tränade de yngre människorna igår. Blev så less på att de tjafsade, så det blev fys istället. Blir så irriterad på vissa av dem, som alltid flamsar, fnissar, frågar "Får vi inte speeela snaaaart?". De förstör för alla som är seriösa. När de sen har bollkänsla och är duktiga också blir man ännu mer irriterad. Så då blev jag elak och skrek på dem. Eller, först sa jag: "Nu är det mycket flams och tjafs. Så nu blir det fys istället." De behöver lära sig. Ska de inte vara seriösa kan de lika gärna gå hem och inte komma tillbaka.

I min värld har tränare nästan alltid varit irriterande, eftersom de favoriserat folk och jag aldrig varit en av de favoriserade. Nu när jag själv är tränare börjar jag förstå varför. Duktiga, engagerade, talangfulla spelare är mycket lättare att prata med och lära saker. De lyssnar och tar åt sig. De som flamsar vill man helst bara ska cykla hem och inte komma tillbaka. Vet inte om jag var en av dem som flamsade, men jag kanske inte var så talangfull som andra. Inget ont om de talangfulla dock! Samtidigt tycker jag inte att ens efternamn ska ha betydelse när det gäller huruvida man ska stå på planen eller inte. Vilket det lite för ofta gör. Tyvärr föddes jag med efternamnet Karlsson (eller, jag hette Boman i några månader), och det finns andra efternamn som är betydligt mer attraktiva än det.

Jag lovar från mitt hjärta att jag ska försöka att inte bli en favoriserande tränare. Men det är sannerligen svårt.

Idag har jag på mig mina nya kläder. Är lite stolt.

/Bettan

Min älskade Kim.

Idag bär det iväg till Skeå med min älskade Kim. :) Vi ska shoppa, klippa oss och käka lunch på Dallas. :) Tjoho!

Just nu är livet rätt trist. Träningen igår var enbart teknik. Rätt skoj, men ändå rätt tråkigt. :|

I helgen har vi som bekant J-SMkval i Skellefteå. Då måste jag vara frisk och bra. Vi får väl se hur jag ska pull that off.

Nu jobba sig lite. :)