Några lektioner.

Lektion ett:
Ramla inte baklänges inne på en bar. Om du gör det - kom ihåg varför.

Lektion två:
Sup inte bort din hemnyckel. Den kan komma att behövas. Om du gör det - kom ihåg vart du söp bort den.

Lektion tre:
Köp inte den nya burgaren på MacDonalds. Om du gör det - gör inte om det!



Min vän Carolina har varit så vänlig och hjälpt mig på traven genom att skriva en fin kontaktannons på sin blogg. Så snart kommer jag göra en fin om henne också. :) To be continued...

Det blir en halvdag på stan.

Shit. Min dator spårade HELT ur nyss. Dog två gånger i sträck. Jävla acer.

Mia och jag har varit nere på stan idag. Vi inhandlade diverse tjejprylar, alkohol och lite klädesplagg... förutom detta hittade jag världens sötaste skor, som jag tänkt ha på mig ikväll. :)




Häromveckan var jag även ute på en promenad runt Kottlasjön ute på Lidingö. Mitt medhavda fika var magiskt! Nothing beats varm choklad and korvmackor!


HTML is a hoot!

Efter att ha varit på gymmet, vräkt i mig lite choklad och kikat på film hos Thomas en stund kastade jag mig igår kväll i min soffa med datorn i knät. Sen spenderade jag ca 2 timmar på följande:

1. Kolla på parlamentet- och "Tack gode gud att du är här"-klipp på YouTube.

2. Titta på klipp där människor från olika länder försöker prata svenska. (Också YouTube)

3. Försöka skriva ett blogginlägg, vilket slutar med att jag kommer på att jag vill ändra utseendet på min blogg, och spenderar en halvtimme på att försöka lära mig html-koder.

Kom mig isäng kring 02:45. What a great way to spend a night. ;)



Inatt drömde jag att Tina (tror jag det var) hade blivit jättepackad på nån fest vi hade, och jag var tvungen att släpa henne hem på en madrass. Vet inte riktigt vart vi var, men Elin var jättepackad iallafall. Tror Marre var där också. Det hela är lite oklart. Sen störtade vi med ett flygplan, men vi överlevde. Sen dansade jag med en väldigt lång kille som var från Irland (trots att han inte var rödhårig och inte hade gröna kläder). Skumt!



Nu ska Michael....... Hall och jag gå till Culinar och hämta mat. Mumsigt!

Ikväll blir det partaj! Woho!

Nedåtjack, någon?

Imorse gick jag iväg till skolan som vanligt. När jag satt på lektionen kommenterade mina kära klasskompisar att det var idiotiskt av mig att åka upp nu i helgen då vi snart har påsklov i nån vecka. Sagt och gjort började jag kolla flygbiljetter, vilket resulterade i att jag fick smärre panik och började ringa SAS och min mor om vartannat. Nu har jag dock bestämt mig för att inte åka upp i helgen, utan boka om till påsk istället.

Väntar just nu på ett samtal från SAS så att jag kan boka om, och paniken hänger kvar i kroppen. Är typ helt skakig. Skumt.

Need Not Worry

Jag gillar musik, och fastnar gärna för sångtexter. Just nu snurrar Christian Kjellvander rätt friskt på min iTunes, men jag stör mig en del på att hans texter typ är omöjliga att hitta på internet. Är iallafall en sucker för CK nu vill jag lova.

En av mina absoluta älsklingar är Need Not Worry.
Tror den går såhär:

Back when trying was no part of living
Back when the sun was only giving
Back when your eyes were blue on whitest white
For a darkness sets slow on even one night
Back when loving was not our weakness
Those words were the hunger, it's all so shameless
Back before we became somebodys mistress
Back when we were our fathers princes



Snart bär det iväg upp till Norsjö. Softa en sväng. Blir nog det sista jag hinner upp innan april, typ. Shit Maj-Britt. Tiden går fort när man har roligt.

ICA

Helena, Thomas, Kristofer, Angelica och jag var och handlade på ICA nu ikväll. Naturligtvis gjorde vi som vi alltid gör och spårar ur en aning. Detta tyckte killen i kassan (skelögd, spinkig typ) var sjukt kul och skrattade högt tillsammans med oss. Härliga människor det finns där ute! :)

Förresten Ang - den långa blonda snubben raggade SÅÅÅÅ på dig! ;)

No-brainer.




Helgen närmar sig med stormsteg, eller i min fantasi gör det den iallafall. Efter tre dagar med ekonomisystem och en rad minnesluckor från tidigare fyllor håller min hjärna (uppenbarligen) på förtvina. Men det är okej, för enligt min skånske vän använder vi bara 10% av hjärnan, och om någon del som jag (mot all förmodan) använder skulle gå sönder så förflyttas användningen någon annanstans. Fiffigt!

Frisyr-failure.

Först och främst vill jag tacka André för väldigt fin info om Norsjö på hans blogg. Linbana for the win! :)
Vill ni också läsa, gå in på:
http://andrey.blogg.se/

Igår klippte jag mig. Kan beskrivas med tre stavelser: Ka-ta-strof.
I mitt lilla huvud tyckte jag att det var rätt tråkigt att jag nu haft samma frisyr i (åtminstone) tre år, och tänkte därför att det var dags för lite förändring. Åkte in till Sthlm och bara schmack - bad frisörskan att klippa det kortare.

Min vän Elin gjorde detsamma för någon dag sedan. Hon hade gråtit i två timmar efteråt. Vi konstaterade idag att en av två saker kan hända när man klipper håret kortare:

1. Man börjar se ut som en pojke.
2. Man börjar se ut som sin mamma.

Elin är numera pojke, och jag ser ut som min mamma.

Min bror vill även tillägga att en tredje sak också kan ske:
3. Man börjar se lesbisk ut.

Så, jag antar att jag ska vara glad för att jag liknar min mamma. Hellre det än oanständiga förslag från tjejer i min omgivning.


Klädernas livscykel.

Min lilla lägenhet skulle kunna beskrivas med två ord: oorganiserat kaos. Visserligen har jag sett värre, men min lägenhet kan ligga i toppen av icke organiserade bostäder. Det som förut var en klädhög i mitt sovrum har nu förökat sig och spridit sig till mitt badrumsgolv. Hur detta gått till är ännu oklart.

Det enda som är känt om fenomenet är att dess utbredning är direkt relaterad till vissa situationer. När det närmar sig tvättningsdags har högarna en tendens att krympa, och kan efter tvättperiodens slut hittas vikta i en blå påse med märkningen "IKEA". Påsens placering är oftast på golvet i vardagsrummet, där den vilar några dagar innan den är mogen för sin slutgiltiga destination - även kallad "garderob". Innan högarna når slutdestinationen händer det dock att de smiter ur påsen. Ibland går de via något kallat "golvförvaring" innan de förpassas vidare till "garderob". (I vissa fall passeras även "säng" och/eller "soffa") I andra fall går de direkt via "användning" och åker ner i vad som i folkmun kallas "tvättpåse". Och så börjar processen om igen.

Mig känt har ingen ännu gjort en vetenskaplig undersökning om detta fenomen, men vill gärna se att det ligger i intresse för gemene man, och ska skriva en motion till Centern i Norsjö om att det ska läras ut som en del av hemkunskapen i fortsättningen.

Step it up.

Insåg just att det var ett tag sedan jag skrev här. Får ta och bli bättre på det helt enkelt.

Mia färgade mitt hår ikväll. Det blev mörkare brunt. Riktigt bra. Nu ska jag bara klippa mig på fredag också, så blir det ännu bättre. :)

Idag hade vi föreläsning av nån schweizisk snubbe från Apollo. Eftersom mitt intresse var märkvärt svalt slutade det hela med att Helena och jag spårade ur på ordvitsar, och tüska üttal. :)

Härom veckan var Helena, Angelica och jag och handlade. Angel visade tydliga tecken på dålig hålvana genom att stoppa in tian i hålet för femkronan när hon skulle ta en vagn. Vi jobbar på diverse åtgärder för problemet.

image89