Är detta sant?



Om detta är sant måste jag nog packa långkalsongerna!


Vet inte vad ni tycker,

En termometer som är kall!


Vet inte vad ni tycker, men är inte detta lite väl kallt för att vara juli?




Kolla varifrån!


Flytta hit och flytta dit...

Så var min del av inflyttningen typ klar. Skaffade alla saker hit i lördags med hjälp av Mia och Marcus, och när allt var inställt satte vi oss på en brygga, delade en bag-in-box rosé och njöt av den fina solnedgången. Det slutade med en aningen skum kväll med skumma aktiviteter, och vi somnade redan kring 00. Men kul var det!

Nu är det en och en halv dag kvar ungefär innan Anna kommer ner, och jag längtar som aldrig förr. Då kan vi ställa in grejer, fixa och trixa, skriva en att-köpa-på-IKEA-lista och ordna vårt gemensamma hem. Och lotta om vem som ska bo vart. Det är kanske en fördel innan vi börjar ställa i ordning alla grejer!

Rätt soft att internet funkar här nere idag. Igår höll jag nämligen på avlida av uttråkning utan både TV och internet.

Imorgon efter jobbet ska jag städa ur lägenheten på söder. Inte så att jag skriker av glädje, men det är sånt som måste göras. När det är klart har jag verkligen flyttat på riktigt, och då är det bara att se framåt.

Har börjat bjuda in folk hejvilt till inflyttningsfesten som kommer hållas 22:a augusti också, och det ska bli så magiskt kul! Underbart!

Nä, om man ska ta och provelda i öppenspisen kanske?

Hoj!

Idag håller jag på flytta. Om man

2df064424f8f2fdd345d97c7e8a18507.png

Kolla varifrån!

Idag håller jag på flytta. Om man bor på fjärde våningen måste man dock packa lite kreativt ibland. Som här, när Mia fick åka hiss med typ alla saker!


Såhär ser det ut under mitt skrivbord...

1b0b6c3d6880818d6f9e25f01e04db52.png

Kolla varifrån!















Såhär ser det ut under mitt skrivbord. Under HELA mitt skrivbord. Vad har jag gjort? Är jag en skog? Smygbävrar jag om kvällarna? Detta måste utredas...


Ny fån.

Idag sprang dagen förbi snabbare än man kan säga tryffelsökarhund. Somnade ifrån min snoozning och steg inte upp förrän 07:50. Skönt att man kan flexa! Hann knappt sätta igång innan det var lunch, och innan jag visste ordet av så var klockan halv sex och alla hade typ gått hem.

Hann inte mer än hem innan det var dags att bege sig till MediaMarkt med bror, där det inhandlades en ny telefon! En Sony Ericsson W995! Magi! Den ser ut såhär:



... fast den är kärleksfullt röd. :)

Denna manick bör ju som ni kanske vet laddas innan man använder den. Så jag pluggade in den i väggen och la den på bordet (och fipplade lite med den). Sen gick jag in i köket för att undersöka om det fanns någonting att äta till middag, och under dessa tre minuter som spenderades utanför mitt rum hann jag naturligtvis glömma bort detta! När jag återvänder till mitt rum lyckas jag därmed gå rakt in i sladden och skjuta iväg telefonen som en projektil rakt in under skåpet.

Jag ska typ inte ha grejer...

Den verkar dock inte ha tagit någon större skada av denna lilla olycka, men det lär väl visa sig.

I samband med att jag flyttade över mitt SIMkort försvann även i princip alla mina nummer. Förra telefonen var ingen höjdare direkt, och därför ligger alla nummer lagrade på den. Fast det löser sig nog till slut. Folk lär ju höra av sig... kan man hoppas! ;)

Hysteri...

Efter att ha somnat kring 20-tiden igårkväll tänkte jag att jag rimligtvis borde varit någotsånär pigg imorse när väckarklockan ringde. Så var inte fallet. Steg istället upp efter en del snoozande och var på jobbet strax efter åtta. Förstod lite bättre idag jämfört med gårdagen, men det slutade ändå med övertrötthet och okontrollerat hysteriskt fniss. Så då gick jag helt sonika hem istället.

Turligt nog är det finbesök från Skåne här i veckan, och jag mötte upp min vän Anna för att fika och catcha up litegranna. Mycket trevligt, även om jag nog pratade mest av oss två. Kvällen har mest spenderats till att prata i telefon, rensa lite kläder och försöka strukturera flytten som kommer äga rum inom en vecka. Eller ja, innan beachen iallafall.

Nu är det alltså åtta dagar kvar tills bror min och jag sätter oss i bilen för att köra upp till beachen. Efter att inte ha varit där på två år är jag aningen överdrivet peppad, och ser fram emot en helg med party, häng, mys och annat i goda vänners lag. Kärleksfullt.


Ingenting...

Idag är första dagen tillbaka på jobbet efter semestern. Ankom med tåget klockan 07:20 imorse, och som ni kanske vet sover man inte alltid sin bästa sömn ombord på dessa. Som ett resultat av detta i samband med flera dagars sömnbrist förstår jag verkligen ingenting idag. Sitter just nu och stirrar på två häften med papper som skall redas ut. Tar en kaffe. Tittade lite till. Skriver ett blogginlägg. Idag är jag helt enkelt hjärnslö.

Ferie!

Nu bär det snart iväg till nordligare breddgrader för att spendera min semester. Om exakt två timmar sätter jag mig på tåget, vilket tar 12 timmar upp till Bastuträsk. Sen är det hela nio dagar till att ta det lugnt, umgås, lulla runt och förhoppningsvis få sig lite sol!

Min väska är fullpackad med kläder, och ärligt talat vet jag inte riktigt vad jag ska med allting till! Har dock en känsla av att det kommer till användning på ett eller annat sätt.

Dagens melodi:


En Listerine om dagen...

Varje morgon startar jag min dag med bland annat att borsta tänderna. För det är bra, och så ska man göra (det har Bengt sagt). På senare tid har jag även uppgraderat och börjat skölja med Listerine, som också är bra, för då blir man frisk och fräsch! Av detta munskölj ska man ta en lagom mängd, skölja runt mellan tänderna sådär som när flourtanten kom och tvingade en i skolan (för er som minns det), och sen även gurgla så att man får med HELA ytan i munnen och typ svalget.

Detta har jag två problem med:
1. Jag lyckas aldrig riktigt dosera mängden rätt och tar ofta för mycket, vilket leder mig till:
2. När själva gurglandet genomförs har jag en förmåga att svälja en signifikant del av Listerinet!

Denna produkt dödar ju som ni kanske vet även bakterier, vilket naturligtvis görs genom att ha alkohol i. Läser man innehållsförteckningen finner man alkoholen redan på andra plats efter vatten! Detta leder då till den egentliga frågeställningen:

Eftersom jag sväljer x mängd av denna alkoholhaltiga produkt varje morgon, är det:
A. skadligt?
B. ofarligt?
C. därför som jag har så roligt på jobbet varje dag?


Vad tror du?

Kyss... katt... eller... vänta nu?!

Alltså, mina kära fellow facebookare (och er övriga). Ärligt talat vet jag inte riktigt hur jag ska känna inför detta:



Någon har alltså kissed mig! Vad betyder detta?!

Först handlar det liksom om att man vill kramas (för det är väl det som "Hug Me" betyder?) - och sen har jag alltså blivit kisse:ad. Typ. Är jag en katt nu? Eller borde jag liksom... ta en dusch?

Nä, det här är alldeles för förvirrande för mig. Jag tror jag tackar nej.

Det är ju jobbigt det där med bohag...

Dagens roligaste felhörning, ur den traditionella julsången "Hej Tomtegubbar":

"... en liten tid, vi leva här
med mycket möbler och stort besvär."

Tjaa, varför inte!


Felhört av: Rickard Torres

Wow!

Vissa dagar är servetten mer talande än andra. Idag var det nästan som att jag skrivit den själv! Helt sjukt:



Hade ju inget annat val än att köpa dem!
Servetten told me to do it! - So I did!