Radio gaga, radio go go.

Som jag tidigare skrivit brukar jag ibland mysa till litegranna med att lyssna på p4 Västerbotten. Det är så mysigt att höra dialekter hemifrån och rätt ofta får jag samma känsla som att sitta i mormors kök, lägga patiens och dricka kaffe.

Ett program som jag fastnat riktigt mycket för är P4 Extra med Lotta Bromé. Det går ut på att Lotta pratar en sväng med olika kända svenska personer. Hittills har jag hört en par tre stycken, och idag var det dags för Charlotte Perelli. Anledningen till att jag lyssnar dag efter dag är inte så mycket kändisarna egentligen, utan Lottas underbara humor och sätt att prata med dessa kända personer. Hon gör det avslappnat, vitsigt och lättlyssnat. Helt underbart.

Så nästa gång du undrar vilken radiokanal du ska ha igång under arbetsdagen så rekomenderar jag P4 Västerbotten, och kring 13-tiden P4 Extra med Lotta Bromé. Hon kommer genom radion som ett litet ljus, och bidrar duktigt med vad iallafall jag vill kalla vardagslyx.

http://www.sr.se/p4/vasterbotten/


When I think of winter...

Kände att det var dags för en uppdatering såhär i slutet på november...

Här går det mesta helt okej, trivs fortfarande superbra med teamet. Har varit rätt mycket jobb de senaste dagarna, men det går i perioder. Får passa på att slappa när det är lite att göra.

Just nu verkar det som jag och Cecilia ska byta lägenhet på tisdag. Visst tycker jag om min lägenhet, men känner att jag hellre vill bo i den andra lägenheten. Är alltid där ändå, och tycker verkligen om att vara där. Så, så får det bli.

Om 12 dagar kommer mamma och Benny ner. Ska skriva en lång lista på saker jag vill att de ska ha med sig när de kommer ner. :)

Pratade en sväng med Elin idag. Saknar henne något grymt! Vill att hon ska vara här och dela allting med mig! Vilken tur att det finns telefoner, sms och mail så man kan hålla kontakten ändå. Hon är min stjärna!

Väntar förresten fortfarande på att Jens ska slå mig en signal. Han är galet långsam på att få tummen ur. ;) Har tänkt mycket på honom på sista tiden, och längtar så mycket tills vi får träffas igen! Ska nog krama honom en timme i sträck när vi ses. :)

Vill även ta en liten rad och säga ett stort YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAYYYYYYYY till min vän Carolina och hennes Fredrik. Hoppas ni tar hand om varandra ordentligt mycket nu. ;)

Nu ska jag sätta igång och arbeta lite. Sitter för övrigt på kontoret i rosarutiga pyjamasbyxor och en mysig we/jl-tröja. Mys på jobbet...




"And history books forgot about us,
and the bible didn't mention us,
not even once..."

Way back.

På senare tid har jag helt plötsligt börjat komma på sångtexter från förr i tiden. Bland annat kom jag helt spontant på Fred Johanson - Here Comes the Rain Again och idag fann jag Sozzi - Letting Go.

Har varit på flygplatsen både fredag och lördag. Så skönt när allt flyter på och fungerar bra. Sarah ringde mig igår när jag var ute på FP och vi pratade ett tag. Hon är på väg hem nu. Det var så nice att höra hennes röst igen! Trodde aldrig jag skulle sakna folk så himla mycket ur klassen.

Nu är det exakt 34 dagar tills mamma och Benny kommer ner. Ser så mycket fram emot att ha dem nere på besök. Alltid mysigt med folk hemifrån. :)

Imorgon är jag ledig, vilket förmodligen innebär att jag ska softa hela dagen. Eventuellt även shoppa litegranna. :)

Hade!