130 down - 2 to go!

Just nu sitter jag på Café di Paris, som vanligt, och softar lite. Ska ha min "avskedsmiddag" ikväll, även om jag inte åker förrän på måndagkväll. Kändes bättre att ha den ikväll så kan jag ta det lugnt och packa och fixa allting de sista två dagarna.

Lika märkligt som det var att åka ner hit är det att åka hem. Etthundratrettiotvå dagar av mitt liv kommer jag ha spenderat här. Lite över fyra månader. Ingen lång tid egentligen, men det händer så mycket när man jobbar såhär att det känns som minst det dubbla.

Ser fortfarande riktigt mycket fram emot att komma mig hem en sväng. Det ska bli underbart skönt med allt från vänner och familj till regn och kyla. Har många och inga planer för vad jag ska göra hemma egentligen. Tvätta kläder, umgås med folk, titta på TV och försöka koppla bort allt jobb.

Så, mina vänner, ikväll ska jag äta saganaki, kalamares, tzatziki, mushrooms a'la Ola Kala, spicy feta, olivolja, grekisk sallad, fetaost och mycket mer. Ty jag är i Grekland, och här äter man grekisk mat. ;)

2 dagar, 4 timmar och 20 minuter tills jag åker. Helt sjukt!