Dreams - don't come true!

Helt stört! Nu har jag börjat drömma märkliga drömmar igen.

Natten mot igår drömde jag att jag jobbade, så när väckaren ringde hade jag inte tid att vakna och kliva upp - jag jobbade ju redan!

Nu inatt drömde jag att jag dödade två stycken ur min gamla klass. Alla ur klassen bodde på samma ställe och var på väg att flytta därifrån, så jag var tvungen att dölja det på något vis. Jag hade även en son (på några månader), och allt som fanns i mitt intresse var att skydda honom. I drömmen ringde jag till Helena, som var på väg ut ur Stockholm, och hon sa att det var trafik överallt. Jag visste att om jag försökte ta mig därifrån just då så skulle jag åka fast.

Var helt slut när jag vaknade.

För att kunna tyda vad det är jag egentligen drömmer om kikade jag på dreammoods, vilket sa följande:

Murder
To dream that you have committed a murder, indicates that you are putting an end to an old habit and your former ways of thinking.

Killing
To dream that you kill someone, indicates that heavy stress may cause you to lose your temper and self-control.

Protection
To dream that you are protecting someone, suggests that you are putting up an emotional wall or barrier between you and others around you.

Child
To save a child, signifies your attempts to save a part of yourself from being destroyed.

Inte bara lite skumt! Men det gav ändå mening till några saker.

Nu är det 18 dagar kvar tills jag ska hem. Börjar ha lite blandade känslor inför att åka. Inte för att platsen betyder särskilt mycket för mig, men alla människor man träffar. Det är dem jag kommer sakna otroligt mycket.

Å andra sidan ska det bli underbart att komma hem en liten sväng. Ser verkligen fram emot svensk mat, och att få tid att sova, vila och inte minst träffa alla mina nära och kära under nästan två veckors tid!

Nu ska jag försöka få lite jobb gjort.
18 dagar... bara 18 dagar kvar...

The countdown begins.

Igår fick jag min flygbiljett hem. Äntligen! Datumet blir seeent på kvällen den 8/9. Landar på Arlanda klockan 02:50 på morgonen 9/9. Ska se när min flygbiljett upp till Skellefteå blir av.

Imorgon kommer som sagt min bror. Ska bli riktigt nice att ha honom på besök så han får se hur jag har det nu. Ser så mycket fram emot det. Hade varit kul om guldtjejerna också hade kunnat komma ner, men det får bli i vinter istället. :) Lanzarote vintern 08-09!

I övrigt är jag vansinnigt kluven hela tiden. Ena sekunden vill jag bara stanna hemma, och i nästa sekund ser jag så mycket fram emot Lanzarote att jag bara vill åka iväg. Gjorde en liten analys av vad som skulle få mig att må bra. Men det är lätt att försköna det man inte har just nu. Som stabilitet, rutiner, familjen, vännerna osv.

Har en liten to-do-list nu när jag återvänder en sväng:
* Sköta lillan
* Umgås med familjen
* Hänga med mina underbara vänner
* Sova mycket och länge
* Dricka kaffe hos folk tills jag får ont i magen

Just nu sitter jag i Parga och skulle jobba, men jag glömde det viktigaste av allt - mitt USBstick. Så nu kan jag inte göra någonting. Ska ta och köra de två timmarna tillbaka till mitt nuvarande hem Lefkas igen.


Countdown: 30 dagar kvar