Usually babble.

Dagens låt:


Drömbloggen!

Alltså, förlåt att jag bloggar så mycket om vad jag drömmer. Det är bara så vansinnigt verkliga drömmar jag har nuförtiden!

Inatt drömde jag att jag fick ett jobberbjudande av MyTravel/Thomas Cook/Ving (same shit, many different names). Alla människor jag vet som jobbar för detta företag hann jag vara i kontakt med. Först tror jag det var David Lindberg Christoffersen (RHO) som gav mig erbjudandet. Där han var stötte jag också ihop med Anders (RHO) som också jobbade där. Utan att ha kikat genom erbjudandet tackade jag av någon anledning nej.

Sen var det nog en blandning mellan Malin (känd från Rhodos) och Helena (Lefkas) som ringde mig och var arg för att jag tackat nej utan att egentligen kikat genom det. Varpå även Gina (Lefkas) var lite smått frustrerad. Till slut kikade jag genom det och det visade sig att jag skulle vara någon slags skidguide. På frågan om jag skulle få mer betalt än jag får nu blev alla dock lite tysta och mumlande, och då tackade jag verkligen nej. Haha. Jag kan ju inte ens åka skidor!

Tror även jag studsade omkring i drömmen. A'la rocketjumpa i Quake!

17:52 -> Mia går och kissar (hon ville tillägga)

Just nu trivs jag som fisken i vattnet här nere. Allting känns jättebra, och trots min förkylning som ligger och gror är min tillvaro perfekt. :)

Dagens ooouuuuh:
Fick äta två luncher då Jim glömt bort att vi var inbjudna till en restaurang. Vansinnigt mätt!

Gårdagens sms:
"I miss u hani
kisssss"
Försökte se någon likhet mellan mig och Hani från Norsjö, men det misslyckades. Till min stora glädje. ;)

Ikväll ska jag ut och ta en öl med Jörgen, som är här på besök. Mycket trevligt!
Hade!

Just fine!

Igår skrev jag ett satalångt inlägg om diverse saker, typ vad jag hade drömt osv. Dock skulle jag förhandsgranska innan jag publicerade, vilket resulterade i att hela inlägget försvann. Då sket jag helt sonika i det.

Inatt har jag dock hunnit drömma allt möjligt sjukt. Drömde att jag träffade några ur en av mina gamla klasser, och de vägrade hälsa på mig trots att jag inte sett dem på überlänge. Det var även en massa hockeyspelare där (typ Mats Sundin).

Kommer naturligtvis inte ihåg vad mer jag drömde bara för att jag skulle skriva ner det nu. Natten mot igår drömde jag dock att min underbara Elin och jag satt och åt på något uteställe när hon helt plötsligt säger "... och så är jag med barn också." Sen vänder hon sig mot fönstret och stryker magen. Min reaktion var att hoppa, gråta, skrika och skratta. Sen går jag fram till henne och då börjar bebisen sparka så jag får känna.

Lite senare får jag möta hennes pojkvän, som uppenbarligen är en engelsman i 30årsåldern. Han har redan en liten dotter på ca 3 år som bara pratar engelska, och han kör en kämpestor bil (typ Hummer).

Igår var vi och käkade mexikansk mat. Yummey! Chicken tacos för hela slanten. Dock gick min mage i småbitar efteråt, och jag spenderade resten av kvällen liggandes på min soffa och såg Bridget Jones Dagbok.

Idag kommer både Mia och Jörgen. Vilken nice dag! Ska iväg ut på flygplatsen strax innan 16:00 och hämta upp dem. Underbart.

Dagens låt: Mary J Blige - Just Fine


Midget Jones Dagbok.

Igår steg fröken Karlsson upp ur sängen kring 14:30-snåret. Galet trött och aningen bakis var siktet inställt på pizza och film. Innan kvällen var slut hade jag hunnit genom kring 5 filmer, en Hawaii och en liter iste.

Varje dag nu går jag omkring och saknar vintern. En riktig vinter. Snö, kyla, mörker. Nu sitter ni säkert sitter och tycker att jag är helt vansinnig. Men det är något speciellt med vinter, och är man utan det så saknar man det.

Efter vi sett filmen Juno igårkväll satt Malin, Emma och jag och finurlade ett tag. Vi kom fram till att man inte bör underskatta användningsområdena för dvärgar. De kan göra allt från hushållsnära tjänster till att ta med på långa promenader. Vi vill även spela in en re-make av Bridget Jones, dock enbart med dvärgar, och kalla den för "Midget Jones Dagbok". I ärlighetens namn - erkänn att det är en film du skulle se! ;)

"God morgon, fjäril."

Hasta luego.

Idag har jag tryckt i mig nästan ett helt paket med Ballerina! Lord vad gott. De kostar 1€ på IKEA. Det är som en liten dröm. Skumt dock att det är billigare här än hemma.

Nu är det bara fem dagar kvar tills Mia kommer, och det ska bli så kul! Ser fram emot att ha den lilla skånskan här. :)

Idag har det varit en slö dag. Som vanligt har jag inte jättemycket att göra såhär i starten, och de hotell som jag försökt få tag på svarar inte. Typiskt.

Igårkväll såg vi "Jumper" hemma hos Emma och Cicci. Supermysigt. Det är så soft att ha vardagsrum med soffor där folk faktiskt kan samlas och umgås. Grejt! Filmen var helt okej, dock kändes det som att den var lite väl kort och liiite dålig handling. Att teleportera är dock en egenskap jag helt klart skulle kunna tänka mig att besitta. :)

"It's not an accident,
you're meant to touch me,
and that's exactly why I'm here."

I'm fantastic!

Härliga tider här på Lanzarote.

Ibland tror jag att Norsjö har försvunnit upp i rök. Typ som nu. Har inte hört av någon hemifrån på några dagar, och börjar tro att folk har glömt bort mig. ;)

Igår fick vi ner två nya guider, Emma och Stanislav. Det firades med en utekväll som visade sig bli riktigt lyckad! Bevisen på en lyckad utekväll består tydligen i träningsvärk och ett skadat knä. ;)

Min msn blev nyss kapad! Typ. Antar att det är rätt enkelt att tjafsa sig in på webmessenger. Blev inbjuden i nåt jävla massamtal och kunde inte komma ur. Störande.

Har förresten en ny favoritsång. Hörde den på radion häromdagen och var tvungen att leta åt den. Så här har ni, folks, Will.I.Am - Fantastic! Enjoy!


Söndagsförvirrat sinnestillstånd.

Kom på att jag glömde berätta om min lediga dag:

I söndags var jag alltså ledig. Sov till klockan 12 och hade stora planer på att städa, tvätta och fixa. Sagt och gjort så började jag röja. Allt åkte på sin rätta plats, golvet sopades, balkongen städades, disken diskades. Sådär som man ska göra när man har en städardag!

Efter en stund började magen kurra, så jag fixade till lite brunch och slog mig ned vid min dator för att lyssna på musik och lägga lite patiens samtidigt som jag inmundigade mina smörgåsar. Till min förvåning upptäckte jag att mina hörpluppar var försvunna. Vart tusan kunde jag ha lagt dem?

Jag visste att jag, i ett svep, hade tagit mp3spelaren och hörplupparna från vardagsrumsbordet och gått iväg med dem någonstans. Letade febrilt i säkert 15 minuter. Jag vände på papper, tittade i väskor, i lådor, under alla mina kläder, inne på toaletten. Och så började jag om igen att leta. Men den var ingenstans!

Efter en stund gav jag upp och gick ut en sväng till poolen, och tog upp mitt letande någon timme senare. Efter upprepad procedur med papper, väskor, toalett och kläder står jag fortfarande utan mp3spelare och hörpluppar.

Där jag står i min konfundering mitt på vardagsrumsgolvet slår tanken mig: Jag har väl inte varit så dum att jag, i all hast, kastat mp3spelaren i soporna?
Sagt och gjort går jag och kikar i soppåsen som hänger vid diskbänken. Och där, under det lager med damm som jag en stund tidigare sopat upp från golvet, ligger dem!

Snacka om sinnesförvirring. Man kanske borde ta det lite lugnare ändå. Nästa gång kanske jag lyckas kasta bort något annat. Typ mig själv!

Heartstopper

Idag klev fröken Karlsson upp ur sängen som vanligt kring 08:18. Tanken var att stiga upp strax innan sju och träna innan jobbet, men jag förstod i samma veva som jag ställde väckaren att jag aldrig skulle få mig upp och iväg. Sån är jag: morgontrött och förutseende.

Hursomhaver kom jag mig iväg till gymmet kring 11-tiden iallafall. Just nu har jag inte överdrivet mycket att göra här på jobbet innan allt har kommit igång, och då kan det passa bra att komma igång med rutiner som man (jag) aldrig annars kommer lyckas med.

Igår låg jag och tittade på Family Guy. Snacka om att jag saknar Elin då! Det är en av våra många grejer, att titta på Family Guy och käka popcorn. Najz.

Dagen har bjudit på strålande väder här på Lanzarote, och jag hade faktiskt tid att ligga ute och sola en liten sväng. Vi har en helt okej pool på baksidan, och det som kanske ger den mest pluspoäng är den lilla tapastavernan som har fönster mot baksidan. Ibland när vi ligger där sticker ägaren ut små maträtter åt oss, och idag bjöds det på kötbullar, potatis och en väldigt rosa drink. Yummey! Vi återbetalade igår genom att gå dit och äta. Det var den godaste club sandwichen jag någonsin ätit! Snacka om tillagad med kärlek!

Ikväll vankas det filmtittade, eller iallafall softande.


"And my heart stopped beating.
And when it stops, it stops.
My heart stopped beating."
- Emiliana Torrini - Heartstopper

Frattis på gödelsedagen, Elisabeth!

Så var det dags att fylla år igen.
Fick världens bästa uppvaknande då det ringde i min spanska lilla telefon, och vem var på tråden om inte världens bästa Elin! Vi pratade i typ en halvtimme, och vips var jag inte alls speciellt trött längre. Underbart.

Morgonen fortsatte med att jag skulle ta upp tvätten som jag kastade i igår, och upptäckte att tvättmaskinen var störd även denna gång. Istället för att skölja genom kläderna ligger det liksom kvar fläckar med tvättmedel på dem. Typiskt! Så det blev handtvätt och upphängning.

Efter morgonmål och påklädning traskade jag ner på kontoret, och tänkte att jag skulle ha god tid till att byta om till transferuniform senare. Det visade sig vara fel, och jag vände om lika snabbt som jag kommit in för att gå hem igen. Väl hemma skyndade jag på och tänkte att jag kunde använda strykjärnet som redan fanns för att fixa min skjorta. Icke sa nicke. Efter en framsida började strykjärnet läcka och lämnade två fina svarta fläckar på skjortan.

Nåja, det var inte så farligt. Jag hade ju en till övers, så det fick bli den istället. Efter det har jag varit ute på flygplatsen och välkomnat de första gästerna. Otrooooligt fin flygplats må jag säga! Guld värd.

Ikväll får jag välja restaurang, och det blir en vid namn "The Plough" som jag har velat testa ett tag. Tror det kommer bli en mysig middag med mina kära kollegor här nere.

När jag kommer till Sverige nästa gång lovar jag att det blir ett något försenat födelsedagskalas med saft, kakor och tårta! :)

Tjing!

Vinterdrog.

Woho!
Igår var jag och tränade för första gången på svinlänge. Det var riktigt skönt må jag säga! Ska helt klart köpa ett gymkort där. Otroligt fräscht gym som har pass och allt möjligt! Wunderbar. Sen ska man ju inte klaga över den snygge norske receptionisten. ;)

Andra som varit här på Lanzarote säger att det kan vara en bra idé att skaffa sig en hobby eftersom det blir mycket fritid. Vi får väl se om den saken helt enkelt! ;)

Vi får se om/när jag har tid att åka hem. Mamma och Benny har bokat resa hit ner iallafall och kommer den 5:e december. Ska bli riktigt kul att de kommer ner! Benny har ju typ aldrig varit utomlands heller, så vi får se hur det går. :)

Saknar er alla där hemma!


"Ge mig en vinterdrog,
ge mig allt du har."

Que pasa?

Inatt hade jag en skum dröm. Jag skulle flyga någonstans, och somnade på planet. Sen vaknar jag av att planet hela tiden går ner och upp. Alltså vi är tvugna att gå ner på någon motorväg, grusväg, fält - you name it - för att sedan lyfta direkt igen. Sen helt plötsligt kraschar vi i vattnet. Allting jag gör går dock fel. Jag hör inte vad kaptenen säger, jag har inte på mig säkerhetsbältet, när vi väl har krashat hittar jag inte flytvästen - och när jag väl gör det förstår jag inte hur jag ska ta på mig den.

Alla kom dock ur planet oskadda. I något märkligt land.

Dreammoods säger:
To dream that a plane crashes, signifies that you have set overly high and unrealistic goals for yourself and are in danger of having it come crashing down. Alternatively, your lack of confidence, self-defeating attitude and self-doubt toward the goals you have set for yourself is represented by the crashing airplane; you do not believe in your ability to attain those goals. Loss of power and uncertainty in achieving your goals are also signified.


Idag ska vi iväg och titta på ull. Well, det kanske blir en bra utflykt. Vem vet? Det är det vi ska ta reda på.

I övrigt saknar jag er, och längtar hem...

Lanzarote

Jahapp - då var det dags för en uppdatering igen.

Nu sitter jag nere på Lanzarote och håller på med uppstarten. Alla har rätt mycket att göra, utom jag. Mitt arbete drar igång först när gästerna börjar komma ner och vi börjar sälja utflykter och så.

För tillfället känns det, som vanligt, helt sjukt att jag ska vara här så länge. Sju månader är en lång tid. Men som tur är kommer mamma och Benny ner i början på december, och brorsan kommer i mitten på januari. Några saker att se fram emot. :)

I övrigt längtar jag otroligt mycket hem. Konstigt nog. Vi får se vart jag landar. Som det ser ut nu blir det mest troligt Stockholm för en tid, sen kanske det blir Skellefteå. Det finns så många val att göra, och jag är inte säker på vad jag vill göra.

Nåja, nog ska man hitta rätt till slut ändå.